SPOR HABERLERİ

Tümünü Göster
Son Güncelleme:

Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

ÇGD GAZİANTEP ŞUBE BAŞKANI EMEKTAR GÖREVDEN ALINDI

Çağdaş Gazeteciler Derneği Gaziantep Şube Başkanı Aslı Emektar’ın, genel merkez tarafından görevden alındığı iddiaları, Gaziantep medyasında gündem oluşturdu. Konuyla ilgili olarak henüz bir açıklama yapılmazken, Emektar’ın görevden alınma nedeni kentte merak konusu oldu.

19 Haziran 2023 19:14

Çağdaş Gazeteciler Derneği Gaziantep Şube Başkanı Aslı Emektar’ın, genel merkez tarafından görevinden alındığı iddiaları, kent medyasında en çok konuşulan konular arasında yer aldı. Aslı Emektar’ın görevden alınma nedeni gizemini korurken, konuyla ilgili kamuoyuna hiçbir açıklama yapılmaması bu gizemi arttırdı.


GENEL MERKEZ DOĞRU KARARLAR ALACAK BİR YAPIYA SAHİP


Çağdaş Gazeteciler Derneği Gaziantep Şube Başkanı Aslı Emektar’ın görevden alınmasını değerlendiren bazı medya mensupları, “Gaziantep medyasının yeteri kadar sesi olamadı. Hep vitrine oynadı. Özel günlerde birkaç açıklama dışında neredeyse hiçbir varlık gösteremedi. Meslek çalışanlarının sorunlarını yeteri kadar dile getiremedi. Güçlü bir kuruluş olan Çağdaş Gazeteciler Derneği’nin, kentte pasif ve etkisiz bir hale gelmesine neden oldu. ÇGD Gaziantep’te tabela derneğine dönüştü. Görevden neden alındığını bilmiyoruz ama genel merkez yönetiminin doğru kararlar alacak bir yapıya sahip olduğunu biliyoruz” dediler.
Çağdaş Gazeteciler Derneği’nin web sitesinden Gaziantep şubesi ile ilgili bilgilerinde kaldırıldığı görülürken, Genel Merkez’in Emektar’ın yerine bazı isimler üzerinde çalıştığı öne sürüldü.

brosur
Bu haber 690 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...