SPOR HABERLERİ

Tümünü Göster
Son Güncelleme:

Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

Şehirler markaları ile güçlüdür

Gaziantep´in uydu üzerinden yayın yapan tek televizyon kanalı olan GRT´de, "Buket Aydın´la Gündem Özel" isimli bir program yapan ünlü sunucu Buket Aydın, Altunkaya Şirketler Grubu´nun Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi´ndeki modern tesislerini gezdi.

30 Nisan 2024 16:25

Altunkaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya'dan, grup bünyesindeki firmalarda gerçekleştirilen üretim, istihdam ve ihracat gibi konularda bilgiler alan Buket Aydın, modern tesislerdeki incelemelerinin ardından, "Bünyesinde çok sayıda markayı barındıran Altunkaya Şirketler Grubu ülkemiz için gurur verici bir başarı hikayesi" diye konuştu.

 

MARKA SAYISINI ARTIRMAK GEREKİYOR

 

 Gaziantep'in önemli markalarını ziyaret etmeye Altunkaya Şirketler Grubu ile başlayan ünlü sunucu Buket Aydın, "Altunkaya Şirketler Grubu gıda, hijyen, ambalaj, tarım, tekstil, hayvancılık, inşaat, otomotiv sektörlerindeki firmaları ile Türkiye ekonomisine yön veren kuruluşlar arasında yer alıyor. Markalar ve markalaşma çok önemlidir. Çünkü şehirler markaları ile güçlüdür. Daha güçlü bir Gaziantep için marka sayısını artırmak gerekiyor" şeklinde açıklamada bulundu.

 

ALTUNKAYA: ÜRETİM ÖNEMLİ

 

Altunkaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya, Buket Aydın'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Altunkaya, "Biz kalkınmanın, gelişmenin, insanlarımızın daha mutlu hayata kavuşmasının ancak üretimle mümkün olacağına inanıyoruz. Bu nedenle Altunkaya Şirketler Grubu olarak 1980 yılında başlayan yolculuğumuz aynı heyecan ve aynı azim ile devam ettirerek sürekli yeni yatırımlarla ülke ekonomisine katkı sağlamaya gayret gösteriyoruz" diye konuştu. Ünlü sunucu Buket Aydın, Türkiye ekonomisinin gözbebeği illerinden birisi olan Gaziantep'te marka ziyaretlerine devam edeceğini sözlerine ekledi.

 

 

brosur
Bu haber 61 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...